Omsorg og tryggheit i barnehagen

Omsorg i barnehagen handlar både om relasjonen mellom personalet og barna og om omsorga barna viser kvarandre. Å gi barn sjansen til og gi og ta imot omsorg for kvarandre er grunnlaget for å utvikle sosial kompetanse og eit viktig bidrag i eit livslangt læringsperspektiv Barna i Valen barnehage lærer seg å ta imot og gi omsorg, barna i Valen barnehage blir møtt med omsorg og får omsorg som pregar alle situasjonar i kvardagslivet og kjem til utrykk når barna leiker og lærer, i stell, måltid og påkledning. Barna i Valen barnehagen blir møtt med respekt, omtanke og blir tatt på alvor. Den vaksne i Valen barnehage er tilstade som ein tydeleg, trygg vaksen i barna sin kvardag og møter barna med respekt, omtanke og glede og gjev nærleik, trøyst, oppmerksamheit og oppmuntring og ser kvart barn, lyttar til det og justerer seg etter barnet sitt behov.

Nettløsning levert av Digitalbyrået Arego Personvern