Søk barnehageplass

Akasia barnehager tilbyr plass til barn i alderen 0-6 år. Akasia Valen barnehage sin opptakskrets er Kvinnherad kommune. Det er mogeleg å søkja barnehageplass heile året. Barnehagen tildeler plass ved ledig kapasitet. Komunal frist for hovudopptak er 15. februar.

For våre opptakskriterier gå til vedtekter.

Ynskjer du å søkja barnehageplass hos oss utenom hovedopptaket, se våre ledige plasser her!

Veiledning for Søk i Valen

På Kvinnherad kommune si nettside er det ei lenke https://barnehage.visma.no/kvinnheraddirekte til Visma Flyt Barnehage sin føresettportal. Ved å klikka på denne lenka, kjem du til innloggingssida i føresettportalen. Du loggar deg inn med elektronisk ID via ID-porten.

I føresettportalen har du høve for å velja nynorsk, bokmål eller engelsk som språk.

Søknaden vert sendt elektronisk, direkte frå føresettportalen til opptaksmynde i kommunen. Når søknaden er sendt, vil du motta ei stadfesting på e-postadressa som du har oppgitt i søknaden.

Dersom du treng hjelp til å fylla ut søknad i føresettportalen, kan du venda deg til barnehagefagleg rådgjevar Astri Måkestad – tlf. 488 95085

Søk om plass